اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/فارس رئیس پانزدهمین همایش سالیانه کولورکتال شیراز با بیان اینکه پانزدهمین همایش سالیانه کولورکتال شیراز از امروز، 26 مهرماه آغاز به کار کرد، گفت: این همایش به مدت 2 روز در شیراز برگزار می شود.
احمد ایزدپناه امروز، 26 مهرماه در آئین آغاز به کار رویداد علمی پانزدهمین همایش سالیانه کولورکتال شیراز بیان کرد: شروع به کار بخش کولورکتال در دانشگاه علوم پزشکی شیراز از سال 1385 بوده است.
وی اظهار کرد: بیماری های مربوط به روده بزرگ بسیار شایع است و به صورت خوش خیم و بدخیم بروز پیدا می کند.
ایزد پناه ادامه داد: یکی از راه های مهم و موثر در درمان این بیماری ها، تشخیص زود هنگام و سریع است تا بتوان درمان را از ابتدا برای بیمار انجام داد. جراحی هایی که برای سرطان های روده بزرگ انجام می شود اگر در ابتدای بیماری صورت بگیرد بسیار جوابگو و موثر خواهد بود و بیماران درمان شده می توانند سال های زیادی به زندگی ادامه دهند، اما اگر بیماری رها شود و به مرحله پیشرفته برسد، درمان سخت خواهد شد.
وی با بیان اینکه عوامل مختلفی مانند ژنتیک در این بیماری نقش دارد، گفت: ژنتیک به عنوان یکی از عوامل اصلی، مواد غذایی مورد استفاده، روغن های مورد مصرف در فست فودها و مواد شیمیایی موجود در برخی خوراکی ها می تواند از عوامل مهم ایجاد کننده بیماری های روده بزرگ باشد.
رئیس پانزدهمین همایش سالیانه کولورکتال شیراز با اشاره به اینکه بسیاری از بیماری ها در ایران و جهان در حال افزایش است، گفت: بیماری های مربوط به کولورکتال(روده بزرگ) و سرطان های روده بزرگ در حال افزایش است که به همین دلیل انجام بررسی ها و شروع درمان بیماران بسیار مهم و ضروری است.
وی با اشاره به اینکه در حوزه درمان بیماری های روده بزرگ پیشرفت های زیادی انجام شده است، اظهار کرد: امروز در بخش کولورکتال دانشگاه علوم پزشکی شیراز پیشرفته ترین و به روزترین روش های درمانی و جراحی بیماری های روده بزرگ برای بیماران انجام می شود و بسیاری از بیماران پس از درمان، با سلامت به زندگی معمولی خود باز می گردند.
دبیر علمی پانزدهمین همایش سالیانه کولورکتال شیراز نیز در این همایش بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و بخش جراحی کولورکتال از سال 1385 به طور سالیانه میزبان برگزاری همایش کولورکتال است.
سید محمدکاظم تدین افزود: مرکز جراحی کولورکتال دانشگاه علوم پزشکی شیراز یکی از قدیمی ترین بخش های کولورکتال در کشور است و 35 نفر از پزشکانی در حوزه کولورکتال در کشور فعالیت دارند، دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی شیراز هستند.
وی تصریح کرد: این همایش هر ساله با حضور پزشکانی از دانشگاه های سراسر کشور، پیرامون موضوعات شایع روز در این حوزه برگزار و ابعاد مختلف موضوع مورد تبادل نظر علمی قرار می گیرد.
دبیر علمی پانزدهمین همایش سالیانه کولورکتال شیراز ادامه داد: امسال نیز که پانزدهمین همایش سالیانه کولورکتال شیراز به مدت 2 روز در حال برگزاری است، چالش های شایع در عمل های جراحی کولورکتال به بحث و بررسی گذاشته می شود تا گروه های هدف شامل پزشکان جراح، داخلی، زنان، گوارش، پوست، تغذیه، توانبخشی بتوانند آخرین دانش های روز در این زمینه را تجربه کرده و بهترین روش درمان بیماران را پیگیری کنند.
تدین اظهار کرد: علاوه بر برگزاری میزگردهای علمی و ارائه سخنرانی، 18 مقاله علمی نیز به دبیرخانه پانزدهمین همایش سالیانه کولورکتال شیراز ارسال شده که 10 مقاله پذیرفته شده و در قالب درس آموخته ها و کتابچه، به حاضران در همایش ارائه می شود.
به گزارش ایسنا، پانزدهمین همایش سالیانه کولورکتال شیراز در روزهای بیست و ششم و بیست و هفتم مهر 1403 در سالن های ابوریحان بیرونی، زکریای رازی، مجتمع فرهنگی، ورزشی و رفاهی ولایت، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، برگزار می شود.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}